خاصیت کلسیم کشک
 
اخبار و مطالب جدید و جالب

  1226393 خاصیت کلسیم کشک

یک فوق تخصص تغذیه گفت: کشک یک ماده غذایی ارزشمند است که از قدمتی طولانی در فرهنگ غذایی ایرانیان برخوردار است.

دکتر کیومرث دانشور در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: در مناطق مختلف کشور به علت دامداری ایلی اکثر دامداران مازاد شیر تولید شده را به کشک تبدیل می‌کنند و به این وسیله قابلیت نگهداری آن را بالا می‌برند.

دکتر دانشور تصریح کرد: کشک در گروه شیر و مواد لبنی قرار دارد و منبع غذایی غنی از پروتئین، کلسیم، آهن و فسفر است که از دیرباز به عنوان یک افزودنی به غذاهایی مانند آش رشته، آش جو، کشک بادمجان و حلیم بادمجان در کشور استفاده می‌شده است.

دکتر دانشور تاکید کرد: باید تا حد امکان از مصرف کشک مایع بازخود داری کنید و درصورت استفاده 10 تا20 دقیقه قبل از مصرف آن را بجوشانید تا میکروارگانیزم‌های آن کاهش یابد.

وی در پایان اظهار داشت: حتما از کشک‌های بسته‌بندی پاستوریزه شده که دارای برچسب و مجوز بهداشتی هستند، استفاده کنید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب